Sabtu, 28 Februari 2009

HUMAN PART PROCESSING FACTORY

Sebuah kilang di Rusia membekalkan buah pinggang, kornea mata dan anggota badan manusia yang lain untuk dijual.

Anggota badan ini diperolehi daripada pemabuk yang mati didalam kemalangan, orang yang tinggal bersendirian yang mati kesejukan semasa musim salji, penjenayah yang mati atau mati tanpa sebab dan mayat yang tidak di tuntut.

Sesetengah anggota badan dan tulang dijual kepada universiti seantero dunia. Tulang-tulang kaki di eksport ke farmasi-farmasi di Ireland dan Jerman untuk penampalan gigi yang sebenarnya terkenal di Eropah.Selain Rusia, India juga terkenal dengan bekalan anggota badan untuk di eksport.


Satu trend yang sangat mengejutkan !!

Kawan-kawanku, sila lebih berhati-hati apabila berjalan di tempat sunyi dan jangan sesekali bersantai bersama orang yang baru dikenali.
Elakkan keluar bersendirian. Ia juga boleh terjadi kepada wanita dan lelaki. Jaga si kecil kerana mereka lebih mudah di tarik ke dalam kenderaan dan dibawa lari.
Di india juga mempunyai kilang anggota badan manusia, kemungkinan mereka ada sindiket di Malaysia juga? Wallahualam...Jadi berhati-hati lah, lagi- lagi semakin ramai kanak-kanak hilang tanpa sebarang kesan...nauzubillah...
*kredit pada penulis artikel ini (maaflah, tak diketahui siapa penulisnya)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan